Fundació Atapuerca presenta un taller sobre ‘Arqueologia Experimental’ amb Eudald Carbonell i Marc Terradillos Bernal

Image (1) Atapuerca-taller.jpg for post 9203L’Institut Cervantes i la Fundació Atapuerca ofereixen, avui 21 de novembre de 2012, el taller ‘Arqueologia experimental’, una activitat que exposa, de forma lúdica i amb la participació del públic, els procediments i les tècniques que van utilitzar els homínids en la fabricació d’eines i en les seves representacions culturals. La conferència es farà a l’Institut Cervantes (Sala d’Actes) de Madrid, a les 20:00h.

El taller estarà presentat pels arqueòlegs Eudald Carbonell, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, codirector del Projecte Atapuerca, vicepresident i director general de la Fundació Atapuerca, i Marc Terradillos Bernal, doctor en Humanitats per la Universitat de Burgos (premi extraordinari 2011), que explicaran les condicions de vida dels nostres avantpassats, faran una demostració de les tècniques desenvolupades a la prehistòria per produir foc, per fabricar eines de pedra o per construir una cabana paleolítica.

L’Institut Cervantes i la Fundació Atapuerca hi col·laboren estretament des de 2004. En el marc d’aquesta cooperació, s’han celebrat en nombrosos centres del Cervantes d’arreu del món conferències, exposicions, projecció d’audiovisuals i altres activitats per donar a conèixer les troballes paleoantropològiques de la Serra burgalesa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.