Cicle de conferències al Museu Comarcal de l’Urgell: La descoberta del patrimoni del canal Segarra-Garrigues a la comarca de l’Urgell

Vista aèria de la Rosella. Fotografia: Desdedalt-Iltirta Aqueologia SL.
Vista aèria de la Rosella. Fotografia: Desdedalt-Iltirta Aqueologia SL.

El Museu Comarcal de l’Urgell (Tàrrega) i l’Ajuntament de Tàrrega organitzen, per les dues darreres setmanes de novembre i la primera de desembre, el cicle de conferències que porta el títol de: la descoberta del patrimoni del canal Segarra-Garrigues a la comarca de l’Urgell.

Les conferències seran els dimecres a les 20:30h i aniran enfocades a les troballes arqueològiques que han aparegut al llarg dels seguiments i intervencions arqueològiques realitzades arran de la construcció del canal Segarra-Garrigues. Així doncs, les conferències seran:

–  “El jaciment de la Rossella (Tàrrega, Urgell): un camp de sitges associat a un hábitat ibèric tardà (segles II i I ane)”. A càrrec d’Òscar Escala, Andreu  Moya, Ares Vidal i Enric Tartera (Iltirta SL) el dimecres 21 de novembre a l’Espai Molí del Talladell (Plaça de la Pica, el Talladell).

– “El jaciment de la Cantorella (Maldà): el neolític final i el bronze inicial a la comarca de l’Urgell”. A càrrec de Núria Armentano, Òscar Escala, Andreu Moya, Ares Vidal i Eneric Tartera (Iltirta SL) el dimecres 28 de novembre al Museu Comarcal de l’Urgell (Major 11, Tàrrega).

–  “Talladell III. La paleontologia al Segarra-Garrigues”. Exposada per Elisabet Blaya (FOSSILIA) i Albert Vidal (Servei d’Arqueologia I Paleontologia, Generalitat de Catalunya) el 5 de desembre al Museu Comarcal de l’Urgell.

Aquest cicle de conferències compta amb la col·laboració del Servei d’Arqueologia i Paleontologia (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), Acuaebro i el Talladell (entitat municipal descentralitzada).

| Descarregueu cartell en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.