17a Setmana de la Ciència

El proper dia 15 de novembre de 2012 s’inaugura la 17ª edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya (SC12). L’acte se celebrarà a les 11h a l’Institut d’Estudis Catalans (Sala Prat de la Riba, c/ del Carme, 47 Barcelona). Estarà presidit per la M. H. Presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert i el Dr. Steven J. Schiff, del Penn State Center for Neural Engineering, pronunciarà la conferència L’enginyeria de control i el cervell: del control de les crisis convulsives a la reducció de les infeccions infantils a l’Àfrica.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Els temes centrals de l’edició d’enguany són l’energia sostenible, la neurociència i l’envelliment actiu amb motiu de la celebració, aquest 2012, de l’Any Internacional de l’Energia Sostenible per a Tothom, l’Any Europeu per a l’Envelliment Actiu i l’Any de la Neurociència.

Durant la SC12 se celebren centenars d’activitats de divulgació científica a diverses localitats catalanes: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats a l’abast de tothom.

– Consulteu programa del MNAT aquí.

– Consulteu programa de l’ICP aquí.

– Consulteu programa de l’ICAC aquí.

Podeu inscriure les vostres activitats a l’Agenda de Ciència que trobareu a Recerca en Acció, portal de divulgació científica de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.