Nova Sessió del cicle de seminaris 2012-2013 del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona

Image (1) UB_logo.gif for post 9063

Demà, dimarts 13 de novembre a les 18:30h, tindrà lloc una nova sessió del cicle de seminaris 2012-2013 del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, en aquest cas impartida pel professor F. Xavier Hernández Cardona (Departament de Didàctica de les CC, Universitat de Barcelona) sota el títol “Arqueologia i Guerra Civil”.

L’acte tindrà lloc a la Sala de Juntes (Entrada pel Carrer Ramelleres) de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (Carrer Montalegre 6-8, Barcelona).

Les xerrades són gratuïtes i  estan obertes al públic en general, especialment a estudiants de grau, llicenciatura, màster, doctorands, investigadors, professorat, tant del nostre com d’altres centres, així com a totes les persones interessades.

| Descarregueu cartell aquí|

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.