IX Jornadas de Patrimonio Arqueológico en la Comunidad de Madrid

Image (1) IX-jornadas-madrid.jpg for post 8983La Dirección General de Patrimonio Histórico de la Consejería de Empleo, Turismo y Cultura de la Comunitat de Madrid i la Sección de Arqueología de l’il·lustre Colegio Oficial de Doctores y Licenciados en Filosofía y Letras y en Ciencias de Madrid organitzen les IX Jornadas de Patrimonio Arqueológico a la Comunitat de Madrid, que se celebraran els dies 15 i 16 de novembre de 2012 al Museo Arqueológico Regional d’Alcalà de Henares (Plaza de las Bernardas s/n).

Després de 8 anys de trajectòria, les jornades s’han consolidat com un fòrum de debat imprescindible entre els professionals de diversos àmbits implicats en la gestió del patrimoni històric, posant més èmfasi en els diferents aspectes que afecten al patrimoni arqueològic. L’enfocament que ha caracteritzat aquestes trobades està marcat per l’interès dels professionals en salvaguardar el patrimoni i l’efecte que això genera de cara a la societat: gestió, investigació, conservació, difusió…

Les jornades es desenvoluparan en tres sessions temàtiques: la primera anirà enfocada al món Campaniforme a la regió de Madrid; la segona, tractarà temes de datacions i cronologia; i la tercera, anirà relacionada amb la celebració del 40è aniversari de la Convenció del Patrimoni Mundial.

Per a participar en aquestes jornades cal inscriure’s abans del 12 de novembre de 2012. Podeu descarregar el butlletí d’inscripció clicant aquí.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.