Cicle de conferències “El missatge i l’espiritualitat en l’art rupestre. Una perspectiva global”

Amb motiu de la celebració a Barcelona de la reunió de treball del grup de recerca Rock Art Internacional, les diverses institucions implicades  han organitzat del 15 al 16 de novembre, el Cicle de conferències “El missatge i l’espiritualitat en l’art rupestre. Una perspectiva global” on intervindran alguns investigadors de l’Art Rupestre mundial.

El cicle de conferències, organitzat per Margarita Díaz-Andreu (ICREA, Universitat de Barcelona), Anna M. Garrido (Museu d’Arqueologia de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), Daniel Arsenault (CÉLAT-Université du Québec à Montréal (UQAM), Rock Art International), estarà dedicat a l’art prehistòric de diverses àrees geogràfiques: els països del nord, l’hemisferi sud i les seves manifestacions a les zones àrides.

| Descarregueu-vos el programa en pdf |

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.