Reunió de Treball “Indigenous Cultural Heritages and Sustainable Development. Current issues, future avenues” al Museu d’Arqueologia de Catalunya i a la Universitat de Barcelona

De l’11 al 13 de novembre El Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Universitat de Barcelona acullen la reunió de treball del grup de recerca Study Group on the Heritage Status of Aboriginal Cultural Property, en la què especialistes en patrimoni cultural indígena, procedents de prestigioses universitats d’arreu del món, presentaran alguns contextos actuals en els què béns culturals indígenes (tangibles i intangibles) es troben en risc de ser afectats per pressions socials, polítiques, ideològiques i econòmiques.

La reunió de Barcelona, que se celebrarà de l’11 al 13 de novembre, donarà llum sobre les condicions actuals d’aquests contextos observats, els diversos actors implicats (i aquells que haurien d’estar, però no hi són) i les possibles causes que han portat a diverses comunitats a fer front a aquestes situacions. L’objectiu és buscar i avaluar les millors solucions per fer front als problemes actuals i així aconseguir un veritable desenvolupament sostenible del patrimoni cultural indígena.

Durant la reunió de treball, s’obren al públic algunes de les xerrades, que tindran lloc tant al MAC Barcelona com a la Universitat de Barcelona. Totes les xerrades s’impartiran en anglès. l’aforament és limitat.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.