Estrena del documental UNUA YEKETE (Els qui venen de fora)

El proper 8 de novembre, a les 18:30 h s’estrena al Museu Blau, el documental UNUA YEKETE “Els que venen de fora” que mostra la realitat present d’una ètnia caçadora-recol·lectora, els Hadzabe, amb una forma de vida molt similar a la del Paleolític. Darrerament, però, amenaçats per l’arribada de l’alcohol i la SIDA, els Hadzabe s’enfronten a la possible ràpida desaparició del seu llegat cultural.

El documental és fruit d’una expedició científica realitzada al febrer del 2012 integrada per Jordi Serrallonga (arqueòleg, naturalista, escriptor, guia d’expedicions i assessor científic del Museu de Ciències Naturals de Barcelona), Luis Caballero-Martínez (psiquiatra de l’Hospital de Puerta de Hierro de Madrid), Blanca Fuertes (investigadora d’HOMINID Grup d’Orígens Humans) i Luis Caballero-Escobar, director de cinema i autor de la cinta.

L’entrada és gratuïta. L’aforament està limitat a la capacitat de la sala i cal reserva prèvia al 93 256 22 20 o activmuseuciencies@.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.