Cicle de conferències: “Ciència a l’abast” a Camarasa, la Noguera

Image (1) espai-orígens_1.jpg for post 8815

El proper divendres 2 de novembre a les 19:00h tindrà lloc el cicle de conferències: Ciència a l’abast, a l’Espai Orígens de Camarasa, la Noguera, a càrrec de Rafael Mora i Jorge Martínez Moreno (CEPAP-UAB) amb la conferència La Roca dels Bous: de la recerca a la divulgació (1980-2012).

L’Espai orígens Montroig és un centre destinat a la divulgació del Patrimoni Històric del territori on trobareu informació sobre les visites guiades al jaciment de la Roca dels Bous, les activitats del Parc Arqueològic Didàctic de Sant Llorenç de Montgai i, a més, podeu visitar l’exposició itinerant de La Ruta dels orígens.

L’assistència a la conferència és gratuïta.

| Descarregueu invitació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.