Cicle de conferències a la Societat Catalana d’Història de la Ciència

Image (1) schct.jpg for post 8847Des de la Societat Catalana d’Història de la Ciència s’organitza, a partir del dimarts 30 d’octubre de 2012, un cicle de conferències sobre història de l’arqueologia, la paleontologia i la paleoantropologia. El cicle, on se celebrarà un col·loqui mensual fins al març, porta el títol de “La vida social de pedres i ossos: noves visions en la història de l’Arqueologia, la Paleontologia i la Paleoantropologia”.

En la primera sessió, titulada “From Las Vegas to the Bosnian Pyramids. Archaeology as popular culture”, impartida per l’investigador Cornelius Holtorf (Linnaeus University), es compararà les narratives de l’arqueologia acadèmica amb les narratives de la cultura popular a través de preguntes com: per què el passat importa, quin és el rol de l’arqueologia, o analitzant el concepte d’autenticitat dintre d’aquesta.

La xerrada tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans (C/Carme 47, 08001 Barcelona), el dimarts 30 d’octubre a les 19:00h.

El cicle està coordinat per Clara Florensa (CEHIC, UAB), Miquel Carandell (Universitat Autònoma de Barcelona – CEHIC) i Oliver Hochadel (Institució Milà i Fontanals). En col·laboració amb la Institució Milà i Fontanals.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.