Tarraco Biennal: 1er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic. Govern i societat a la Hispània romana. Novetats epigràfiques. Homenatge a Géza Alföldy

Image (1) Tarraco_1.jpg for post 8821Els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc el Tarraco Biennal 1er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic. Govern i societat a la Hispània romana. Novetats epigràfiques. Homenatge a Géza Alföldy a l’Antiga Audiència de Tarragona (Plaça del Pallol) organitzat pel Patronat de la Fundació Privada Mútua Catalana, entitat tarragonina sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la cultura, i que ha acordat el patrocini del Primer Congrés Arqueològic Internacional Tarraco Biennal que s’aniran succeït cada dos anys. El Departament de Cultura col·labora en aquesta iniciativa, a través dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona.

Aquest primer congrés retrà un sincer homenatge a la figura de l’admirat professor Géza Alföldy, que va morir a Atenes el passat més de novembre, i a la Tarraco que tant va estimar. El congrés s’estructurarà entorn a les propostes d’un grup d’especialistes, els coneixents dels quals es projecten i es divulguen a la ciutadania que s’interessa pel seu passat.

|Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí |

| Descarregueu aquí el programa en PDF|

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.