#Living Heritage! a Girona

Image (1) diptic-Living-Heritage.jpg for post 8780#Living Heritage! Són unes jornades divulgatives per difondre les utilitats de la recerca en patrimoni cultural que es desenvoluparan durant el mes de novembre a la ciutat de Girona, Casa de Cultura (Plaça de l’Hospital, 6).

És una iniciativa de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural amb el Suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya. Tenen com a objectius principals promoure la difusió de la recerca en patrimoni.cultural i contribuir a conscienciar i sensibilitzar a la societat sobre les funcions de la recerca en patrimoni cultural i dels beneficis i resultats que en deriven. Aquests objectius es realitzaran mitjançant una acció de comunicació i divulgació científica i d’estimulació dels més joves.

Amb dites jornades es respondran preguntes tals com: Què és la recerca en aptrimoni cultural? Per que serveix la investigación en patrimoni cultural?. Aquestes preguntes estarán guiades amb tot tipus d’activitats destinades a nens, joves i adults (conferències, tallers, jocs, visites guiades…) i des d’on s’explicarà d’on surt tot la informació que apareix en museus, jaciments o espais naturals i el que hi ha darrere de les activitats de difusió (etnologia, arquitectura, literatura, antropologia, museologia, grups de recerca histórica…).

Per a assistir o participar, cliqueu aquí.

| Descarregueu díptic |

| Consulteu programa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.