Propera sessió del Cicle de Seminaris 2012-2013 del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona

Image (1) satèl·lit.jpg for post 8744El proper dimecres 24 d’octubre a les 18:30h tindrà lloc la conferència Satèl·lits del segle XXI i arqueologia: noves perspectives, a càrrec dels investigadors Dr. Bernardo Rondelli i el Sr. Francesc C. Conesa (Institució Milà i Fontanals-CSIC).

L’acte, obert a tothom i gratuït, s’impartirà al seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (UB) (Carrer Montalege 6-8, Barcelona).

| Descarregueu cartell clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.