Nova edició del Diploma de Civilització Egípcia a la seu de la Societat Catalana d’Egiptologia

Image (1) piramides-giza.jpg for post 8649La Societat Catalana d’Egiptologia organitza, en col·laboració amb l’Institut del Pròxim Orient Antic i el Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, el Diploma de Civilització Egípcia adreçat als estudiants i al professorat d’ensenyament secundari i de batxillerat, així com al públic en general que hi pugui estar interessat.

El programa del Diploma en Civilització Egipte té una durada de tres anys i està integrat per cursos anuals que tracten la història arcaica, clàssica i tardana de l’antic Egipte, així com de diversos cursos monogràfics, la temàtica dels quals varia cada any. També és possible matricular-se d’un curs en concret i obtenir un certificat d’assistència al curs en qüestió.

Tots els cursos són impartits per especialistes de prestigi en les diverses temàtiques programades i estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a Cursos de Formació Permanent del Professorat i com a crèdits de lliure elecció per part de la Universitat de Barcelona.

Les sessions s’impartiran a la Universitat de Barcelona (Plaça Universitat) a l’aula 107 els dimarts a les 20:00h.

| Descarregar programa |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.