IV Trobada d’entitats de recerca local i comarcal a Alella, Maresme

El proper 20 d’octubre tindrà lloc la VI Trobada d’entitats de recerca local i comarcal del Maresme, que enguany ha estat organitzada per Cerquem les Arrels al voltant de la següent temàtica: Masies, urbanisme i poblament al Maresme.

La jornada constarà d’un total de tretze comunicacions, que s’afegeixen a la conferència inaugural, i es desenvoluparà en horari matinal, de 9 a 13:30h, al centre cultural Can Lleonart d’Alella. Es preveu que l’acte aplegarà més d’una cinquantena d’assistents, entre oients i conferenciants.

L’assistència a la jornada com a públic és lliure i gratuïta,  i cal fer una reserva prèvia per correu electrònic a: cerquemlesarrels@gmail.com

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.