Conferència “Burial, bodies and behavior in the earlier Upper Paleolithic” a la Universitat de Barcelona

El proper dimecres 17 d’octubre tindrà lloc la conferència “Burial, bodies and behavior in the earlier Upper Paleolithic” a càrrec del professor Erik Trinkaus (Department of Anthropology, Washington University in Saint Louis, Missouri, USA) a les 18:30h a la Sala Gran de la Facultat de Geografia i Historia de la Universitat de Barcelona (UB) (Carrer Montalegre, 6-8, Barcelona).

La conferència forma part dels diversos seminaris que el Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia realitzarà durant el curs acadèmic 2012-2013, per fomentar el debat de manera participativa i obrir perspectives entre els diferents camps de recerca de les tres àrees que l’integren.

| Per a més informació, cliqueu aquí |   | Descarregueu cartell |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.