Ir Seminari Internacional “Amphorae ex Hispania. Qüestions metodològiques”

Image (1) amfores.jpg for post 8186Els propers dies 7 i 8 de novembre de 2012 tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’ICAC el Ir Seminari Internacional “Amphorae ex Hispania. Qüestions metodològiques”. La trobada se centrarà en la producció i comercialització d’àmfores romanes produïdes a Hispània del segle III aC al segle VII dC i comptarà amb la participació de nombrosos especialistes en la temàtica amfòrica.

Les jornades científiques, coordinades pel Dr. Ramon Járrega, se celebraran dins del marc del projecte I+D “Amphorae ex Hispania: paisajes de producción y consumo”, un projecte dirigit pel propi Institut Català d’Arqueologia Clàssica. Com indica el propi títol, el seminari tractarà de les qüestions i problemes metodològics, enfocats i dividits en dues jornades: producció i comercialització de les àmfores romanes produïdes a Hispania entre els segles III aC-VII dC. Per tant, els punts a debatir seran:

–       Sistematització de les tipologies amfòriques.

–       Determinació de les tipologies.

–       Problemes derivats a partir de l’epigrafia, aqueometria, etc.

L’objectiu del seminari és posar en comú aquests punts entre els grups de recerca internacionals que compten amb programes enfocats a la producció amfòrica d’època romana.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.