Seminari “L’arqueologia. Un patrimoni social”, a Mataró

El proper 25 d’octubre de 2012, de 9:30h a 20h, i aprofitant la celebració del 50è aniversari de la descoberta del jaciment romà de Torre Llauder (Mataró, Maresme), es portarà a terme el Seminari: “L’arqueologia. Un patrimoni social”.

Com indica el títol, el seminari tracta de la museïtzació de jaciments arqueològics i més concretament dels diversos sistemes aplicats a Catalunya, des d’on els conferenciants ens explicaran en primera persona les experiències extretes en cadascun dels jaciments on treballen. La jornada acabarà amb la presentació del catàleg de l’exposició temporal “Vil·la romana de Torre Llauder. De re rustica iluronensium” que es pot visitar actualment al Museu de Mataró.

La assistència al seminari és gratuïta i les places són limitades. El lloc de realització serà la Sala d’Actes de Can Palauet (C/ d’en Palau, 32, Mataró) i per formalitzar la inscripció s’ha d’enviar un correu electrònic al mateix Museu de Mataró.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.