L’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social impulsa la creació d’una xarxa de treball amb personal investigador de la Xina

Image (1) xina1.jpg for post 8579Un equip multidisciplinari de l’IPHES ha viatjat recentment a la Xina amb l’objectiu d’impulsar una xarxa de treball amb personal investigador del país asiàtic, la col·laboració en futurs projectes de recerca, la formació d’alumnat i la realització d’estudis amb personal investigador xines.

D’entrada es compararan restes d’indústria lítica dels jaciment més antics d’aquell país, d’1,5 milions d’anys a 500.000 anys, amb alguns dels materials d’Europa, entre ells materials d’Atapuerca. L’equip va poder realitzar una visita de treball a diverses institucions i jaciments arqueopaleontològics de la Xina gràcies al projecte de recerca Technology and Energetic resources at the Asian Plieistocene: technical evolution and raw materials at North China archaeololgical sites, finançat per la Generalitat de Catalunya, entre altres.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.