Congrés Internacional “La Villa restaurata e i nuovi studi sull’edilizia residenziale tardoantica” a Sicília (Itàlia)

Del 7 al 10 de novembre tindrà lloc a Piazza Armerina (Sicília, Itàlia) el Congrés  Internacional “La Villa restaurata  e i nuovi studi sull’edilizia residenziale tardoantica”, organitzat pel Centro Interuniversitario di Studi sull’edilizia abitativa tardonatica nel Mediterraneo (CISEM) de la Universitat de Roma.

El Congrés tractarà diversos aspectes dels edificis residencials en època tardoantiga arreu del Mediterrani. Pel que fa a Catalunya, hi serà representada per la conferència “Edilizia abitativa in Hispania Citerior: palazzi e grandi residenze ” a cura d’Isabel Rodà (ICAC), Ricardo Mar (URV), Josep Maria Macias (ICAC)i Júlia  Beltrán (MUHBA).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s