Congrés Internacional “La Villa restaurata e i nuovi studi sull’edilizia residenziale tardoantica” a Sicília (Itàlia)

Del 7 al 10 de novembre tindrà lloc a Piazza Armerina (Sicília, Itàlia) el Congrés  Internacional “La Villa restaurata  e i nuovi studi sull’edilizia residenziale tardoantica”, organitzat pel Centro Interuniversitario di Studi sull’edilizia abitativa tardonatica nel Mediterraneo (CISEM) de la Universitat de Roma.

El Congrés tractarà diversos aspectes dels edificis residencials en època tardoantiga arreu del Mediterrani. Pel que fa a Catalunya, hi serà representada per la conferència “Edilizia abitativa in Hispania Citerior: palazzi e grandi residenze ” a cura d’Isabel Rodà (ICAC), Ricardo Mar (URV), Josep Maria Macias (ICAC)i Júlia  Beltrán (MUHBA).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.