La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2012-2013

Image (1) portada_2012_2013.jpg for post 8446El 31 d’octubre començarà el nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia, amb 17 conferències programades fins al pròxim juny. Com sempre, les conferències es faran a la sala d’actes de Palau Marc, els dimecres a les 19:00h. Enguany també es gravaran en vídeo totes les intervencions i estaran disponibles en aquesta web. Com la temporada anterior, aquest any també us oferirem totes les conferències per vídeostreaming.

En aquesta primera sessió de la temporada, el Director General del Patrimoni Cultural, Joan Pluma, presentarà el cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2012-2013, i també el nou exemplar, a punt de sortir, de la revista Tribuna d’Arqueologia 2010-2011. Tot seguit començarà la primera de les conferències d’aquesta temporada: “Cap de Vol, un vaixell i un comerç de la Tarraconense a l’època d’August”, a càrrec de Gustau Vivar, Rut Geli i Carlos de Juan, i serà moderada per Xavier Nieto.

| Descarregueu el programa en PDF |

8 respostes a “La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2012-2013

  1. Asistiré segur ja que hi he estat excavant aquest estiu! Faig difussió als companys interessats.

  2. voldria assistir alguna de aquestes conferencias no soc profesional,simplement me interesa als temas relacionats amb Arqueologia,estan obertas al public en general? Moltas gracias.

    • Si, Lídia, les conferències estan obertes a tothom. Benvinguda a la Tribuna d’Arqueologia!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.