Bloc del Seminari d’Arqueologia Prehistòrica del Pròxim Orient (SAPPO)

Image (1) Bastida.jpg for post 8495El Grup de Recerca SAPPO del Departament de Prehistòria de la UAB pretén donar a conèixer a la comunitat les tasques de recerca, formació i difusió que es duen a terme des del SGR, tant a Catalunya com a la resta del Mediterrani i el Proper Orient, a través del seu bloc.

El Seminari d’Arqueologia Prehistòrica del Pròxim Orient (SAPPO) té com a objectiu l’estudi  de l’origen i el desenvolupament de les comunitats agrícoles al Pròxim Orient. Aquesta línia, endegada el 1989 ha estat ampliada situant-la a una escala més àmplia a través del  desenvolupament de treballs a la Mediterrània occidental, que permeten abordar el problema de l’inici i desenvolupament de les comunitats agrícoles a tota la conca de la Mediterrània.

| Per accedir al bloc del SAPPO, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s