XVIII Congrés Internacional d’Arqueologia Clàssica “Centre i perifèria en el món clàssic” al Museu Nacional d’Art Romà de Mèrida

Com és habitual des de fa seixanta anys, el proper mes de maig de 2013 se celebrarà el XVIII Congrés Internacional d’Arqueologia Clàssica, organitzat per l’AIAC, conjuntament amb la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern d’Extremadura i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), i que enguany tindrà lloc al Museu Nacional d’Art Romà de Mèrida (MNAR).

El Congrés comptarà amb diverses sessions científiques que es completaran amb activats com la visita al Jaciment d’Augusta Emerita i al MNAR, així com diverses excursions programades per als dies posteriors al congrés a diferents jaciment i llocs d’interès arqueològic d’especials singularitat dins el procés de romanització peninsular pròxims a Mèrida.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.