VI Jornades de Joves en Investigació Arqueològica

Image (1) JIA-20131.jpg for post 8419Del 7 a l’11 de maig de 2013 tindran lloc, a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (UB) i a la Institució Milà i Fontanals Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), les VI Jornades de Joves en Investigació Arqueològica (JIA).

Les Jornades, organitzades per l’Associació d’Investigadors/es UB Història i Arqueologia (AINUBHA), estan destinades a tots els investigadors i investigadores que encara no han llegit la seva tesi doctoral, inclosos els estudiants de Màster, Llicenciatura i Grau.

El termini de recepció de propostes finalitza el dia 10 de novembre de 2012. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu adreçar a secretariajia2013@gmail.com

| Presentació de les VI JIA 2013 || Convocatòria de propostes per a sessions |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.