Diàlegs d’Història Urbana i Patrimoni al Centre de Recerca i Debat del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona

Image (1) baetuloibarcino1.jpg for post 8425

Dilluns 1 d’octubre de 2012 a les 19:00h tindrà lloc la conferència “Baetulo i Barcino: ciutats romanes a la costa laietania” a càrrec de Pepita Padrós i Julia Beltrán de Heredia en el marc  dels Diàlegs d’Història Urbana i Patrimoni al Centre de Recerca i Debat al Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona (MUHBA).

Els Diàlegs d’Història Urbana i Patrimoni constitueixen el format més flexible per explotar noves idees i per comunicar estudis sobre la trajectòria de la ciutat, el seu patrimoni historicoartístic i les representacions urbanes de Barcelona i altres ciutats.

La conferència tindrà lloc a la sala Carreras Candi del MUHBA, Centre de Recerca i Debat, Baixada de la Llibreteria, 7. Es recomana reserva prèvia, ja que l’aforament és limitat. L’accés és gratuït. Per a informació i reserves podeu trucar a 93 256 21 22 o a l’adreça de correu electrònic reservesmuhba@bcn.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 19h.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.