Nova edició del Festival Laietania

Un any més, del 20 de setembre al 12 d’octubre de 2012, tindrà lloc el Festival Laietania, una iniciativa cultural que convida a descobrir l’oferta de patrimoni iber i romà  (museus, jaciments arqueològics i visites guiades, entre altres) que ofereixen el Maresme i Badalona, territoris que havien format part de l’antiga Laietania.

Per a l’edició d’enguany, els museus i jaciments arqueològics del Maresme i Badalona ens proposen una àmplia oferta d’activitats (Programa II), des d’exposicions, visites guiades, tallers experimentals, conferències, gastronomia i recreacions històriques que ens transportaran XXV segles enrere en el temps per a conèixer el llegat dels antics habitants de la Laietania.

A més a més, cal tenir en compte les activitats que s’ofereixen durant tot l’any (Programa I) que van des de diverses exposicions, com l’exposició “L’arqueologia a Premià de Mar” al Museu de l’Estampació de Premià de Mar o la mostra permanent del Museu de Mataró, passant pel Clos arqueològic de Torre Llauder, recentment musealitzat, el Forns romans de la Fornaca a Vilassar de Dalt, el Poblat Ibèric de la Cadira del Bisbe a Premià de Dalt o Els Museus de Badalona i El Masnou.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.