Seminari UB – Ad’AC sobre arqueologia i inserció laboral

Image (1) arqueologia.jpg for post 8282El proper dimecres 19 de setembre de 2012, la UB, amb la col·laboració de l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya (Ad’AC), durà a terme el seminari: “El perfil professional dels arqueòlegs i la seva inserció laboral”, impartit per Isidre Pastor, membre de l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya.

El seminari es farà a la Facultat de Geografia i Història de la UB, Planta 1 (C/ Montalegre 6-8, Barcelona). L’entrada és lliure i no cal inscripció.

En moments de crisi i preocupació, és més important que mai saber com vendre’s, com treure profit dels nostres coneixements i títols. L’Isidre Pastor donarà, a través d’aquest seminari, unes quantes indicacions interessants.

Descarregueu cartell aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.