Seminari UB – Ad’AC sobre arqueologia i inserció laboral

Image (1) arqueologia.jpg for post 8282El proper dimecres 19 de setembre de 2012, la UB, amb la col·laboració de l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya (Ad’AC), durà a terme el seminari: “El perfil professional dels arqueòlegs i la seva inserció laboral”, impartit per Isidre Pastor, membre de l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya.

El seminari es farà a la Facultat de Geografia i Història de la UB, Planta 1 (C/ Montalegre 6-8, Barcelona). L’entrada és lliure i no cal inscripció.

En moments de crisi i preocupació, és més important que mai saber com vendre’s, com treure profit dels nostres coneixements i títols. L’Isidre Pastor donarà, a través d’aquest seminari, unes quantes indicacions interessants.

Descarregueu cartell aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada