Proposta d’Activitat en Família: Torres a la vista!

Image (1) Torres-a-la-vista.jpg for post 8271Maresme Turisme proposa, per al mes de setembre, un seguit d’activitats lúdiques a poder gaudir en família durant  els caps de setmana. La primera d’elles, sota el títol: Torres a la vista!, es realitzarà el diumenge 16 de setembre de 2012 i està organitzada pel Museu de la Pagesia de Santa Susanna.

L’activitat consta d’un itinerari cultural guiat que s’iniciarà a les 11h del matí i tindrà com a inici i fi del recorregut l’Oficina de Turisme de Santa Susanna (Avinguda del Mar). Per a assistir-hi cal inscripció prèvia i el preu per a l’assistència és de 3€.

L’itinerari se centrarà en la costa catalana dels segles XV i XVIII, quan va patir nombrosos atacs pirates. Per vigilar el mar i avisar de l’arribada d’aquests perills, la gent de Santa Susanna construí grans torres i fortificà els seus masos per poder protegir als seus habitants. D’aquestes torres, Santa Susanna encara en conserva algunes i es podran observar en dita activitat.

One thought on “Proposta d’Activitat en Família: Torres a la vista!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s