Presentació de Tesis Doctorals del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP-UB)

Image (1) SERP.jpg for post 8267El SERP és un grup de recerca en el camp de la Prehistòria vinculat a la càtedra de Prehistòria del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia fundat l’any 1986 i d’aleshores ençà centra el seu treball en la reconstrucció paleoambiental i l’estudi de l’evolució cultural dins la Prehistòria partint de la premissa de la interdisciplinarietat.

Per aquest mes de setembre, els investigadors del SERP han presentat dues noves tesis doctorals:

– Andrés Currás va defensar públicament la seva Tesis Doctoral el dijous 6 de setembre, a la Sala Gran de la Facultat de Geografia i Història de la UB. La tesis, titulada Estudio sobre la evolución de los paisajes mediterráneos continentales en Lleida y Guadalajara durante los últimos 3000 años a partir de la secuencia polínica de Ivars, Somolinos y Cañamares, ha estat dirigida pel membre del SERP Santiago Riera i serà avaluada pels Drs. Josep M. Fullola, Yannick Miras (CNRS) i Natàlia Alonso (UdL).

– Llorenç Picornell defensarà públicament la seva tesis doctoral, titulada Paisaje vegetal y comunidades prehistóricas y protohistóricas en Mallorca y Menorca (Illes Balears): una aproximación desde la antracología, el proper dijous 13 de setembre a partir de les 11h a la Sala Gran de la Facultat de Geografia i Història. La tesis ha estat dirigida pel Director del SERP Josep M. Fullola i Ethel Allué (URV) i serà avaluada pels Drs. Stéphanie Thiebault (CNRS), Manuel Calvo (UIB) i Santiago Riera (UB).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.