II Premi de Prehistòria i Arqueologia de la Península Ibérica “Louis Siret” 2012

Image (1) Louis-Siret.jpg for post 8231El Instituto de Estudios Almerienses de la Diputación Provincial de Almería amb la col·laboració del Gabinete de Antigüedades de la Real Academia de la Historia, ha convocat la segona edició del Premio de Prehistoria y Arqueología de la Península Ibérica “Louis Siret” 2012.

Aquest premi vol mantenir viu el record de l’arqueòleg d’origen belga que va dedicar la seva vida a l’estudi i explotació de Sierra Almagrera. Cal recordar també que va ser qui va descobrir Los Millares i el Argar. El premi “Louis Siret”, a més de commemorar la figura de l’arqueòleg, pretèn donar suport a la investigació en el camp de la prehistòria.

Els objectius principals del premi són:
– La promoció provincial, ja que la seva difusió farà que estudiants, professors i investigadors de tota la península pensin en Almeria com a territori de referència en la prehistòria i l’arqueologia espanyola.
– Promoure i incentivar la reflexió i investigació així com augmentar l’estudi del Patrimoni Prehistòric i Arqueològic existent.
– Redundar en el prestigi de l’IEA i en la memòria de Louis Siret.

El termini per presentar els projectes acabarà el 31 de març de 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s