Exposició I+D – Ibers+Desenvolupament, a Cerdanyola del Vallès

Image (1) CARTEL-A3_azul.jpg for post 8227L’exposició I+D – Ibers + Desenvolupament, produïda conjuntament per la Xarxa de Museus Locals, el Museu i Poblat ibèric de Ca n’Oliver, el Museu Torre Balldovina i els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i de Santa Coloma de Gramenet vol donar a conèixer les innovacions que ens van arribar amb el món Iber i que encara perduren, d’una manera o altra, en la nostra vida quotidiana.

La mostra proposa un viatge en el temps, a travès del recorregut pels àmbits temàtics més singulars de la cultura ibèrica, que estableixi un pont entre el passat i el present, traient a la llum un conjunt d’objectes domèstics i funcionals que tenen el valor d’apropar el públic al món de la creació, de l’enginy i del desenvolupament. L’exposició descobreix com moltes coses i maneres que fer actuals tenen el seu origen en l’època ibèrica, i que el que som ara és, en bona part, resultat d’aquesta herència

L’acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el proper dijous 13 de setembre, a les 19h, al Museu Poblat Ibèric de Ca n’Oliver, c/ València, 19, Cerdanyola del Vallès.

Descarregueu invitació clicant aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.