IV Seminari de Tecnologia Prehistòrica 2012: “La agricultura prehistórica: Metodología de investigación”

Del 6 al 9 de novembre de 2012 se celebrarà a Barcelona el IV Seminari de Tecnologia Prehistòrica 2012 sota el títol “La agricultura prehistórica: Metodología de investigación”. El seminari està organitzat per la Institució Milà i Fontanals (CSIC) i aborda qüestions relacionades amb la tecnologia, la societat i les dinàmiques de canvi en la Prehistòria des d’una perspectiva teòrico-pràctica.

Les sessions, que tindran lloc a la seu de la Institució Milà i Fontanals-CSIC a Barcelona, les impartiran professors elegits adhoc d’entre els principals investigadors especialitzats en la metodologia d’investigació sobre la tecnologia i les tècniques agrícoles prehistòriques.

Per assistir-hi cal realitzar una pre-inscripció i enviar el Currículum Vitae abans del dia 1 d’octubre a l’adreça electrònica tecnologiaprehistorica@imf.csic.es . El preu de la és de 120€ i l’aforament màxim és de 25 alumnes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.