Inauguració de la primera exposició temporal de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

Image (1) gairebé-humans.jpg for post 8190Com ja havíem avançat fa uns dies, el poper dijous 6 de setembre de 2012, a les 17:ooh i a la mateixa seu del museu, s’inaugura la primera exposició temporal del Museu de l’ICP. L’exposició que porta per títol “Gairebé Humans: Origen i evoució dels hominoïdeus” ha comptat amb el comissariat científic d’un dels experts en evolució humana d’aquest centre, David M. Alba, investigador Ramón y Cajal de l’ICP. Laura Celià, responsable del museu i de la col·lecció, n’ha coordinat els continguts i la producció. Aquesta exposició permetrà veure per primera vegada el conjunt d’hominoïdeus fòssils catalans.

La presentació de l’acte anirà a càrrec del director de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Sr. Salvador Moyà, i comptarà amb la presència del Director General de Patrimoni Cultural, Sr. Joan Pluma, la vicerectora d’Investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Sra. Pilar Dellunde, i el president del Consell Territorial de Sabadell d’Unnim Caixa, Sr. Salvador Soley.

| Descarregeu invitació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.