El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i el Museu de Guissona Eduard Camps, premiats amb els Premis Auriga

Image (1) la_revista_auriga_premiada_a_la_nit_de_les_revistes_portada_gran.jpg for post 8170

La XX edició dels Premis Auriga, concedits per la Revista Auriga, la única publicació en català  dedicada  a la divulgació de la tradició clàssica a Catalunya, ha guardonat, entre altres, al MNAT amb el Premi Musa d’exposicions temporals sobre el món antic i al Museu de Guissona Eduard Camps, amb el Premi Musa d’exposicions permanents sobre el món antic.

L’exposició PARADISUS. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orlénas, inaugurada al MNAT el 30 de maig de 2012, ha estat distingida amb el Premi Musa d’exposicions temporals, premi concedit ex aequo amb el Museu de Mataró per l’exposició Vil·la romana de Torre Llauder De res rústica Iluronensium. Cal destacar que el Museu de Guissona Eduard Camps ha estat guardonat amb el Premi Musa d’exposicions permanents sobre el món antic per la nova museïtzació de l’exposició permanent del Museu de Guissona i del Parc Arqueològic de la Ciutat Romana de Iesso, inaugurats el passat mes de setembre.

El lliurament de Premis Auriga tindrà lloc durant el proper curs acadèmic, en un acte que s’anunciarà oportunament.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.