Visites guiades nocturnes a Guissona

El proper dijous dia 23 d’agost, Guissona ens ofereix la tercera sessió de les Visites nocturnes guiades que tenen lloc a la vila durant tot el mes d’agost amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni guissonenc.

Aquesta setmana i sota el títol “Endinsa’t en un món de llegenda”  gaudirem del passat medieval de Guissona. Un cop més, la visita se centrarà en els espais més destacats de la Guissona d’època medieval. Després de la visita, un autèntic trobador amenitzarà la vetllada amb les seves cançons i rondalles.

La vista s’inicia a les 22:00h a la Plaça Major de Guissona i té un preu de 5€. L’aforament és limitat. Per a més informació i reserves us podeu adreçar a la Casa de la Vila o a l’Oficina de Turisme de Guissona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s