El Museo de la Evolución Humana (Burgos) ha presentat l’exposició temporal “PlayEvolución: Atapuerca y el MEH en paisaje Playmobil”

El Museo de la Evolución Humana (MEH) (Burgos) ha presentat l’exposició temporal PlayEvolución: Atapuerca y el MEH en paisaje Playmobil que es podrà visitar, de forma gratuïta, fins el 20 de setembre.

L’exposició està organitzada amb la col·laboració Playmobil Ibérica, la Asociación de Coleccionistas de Playmobil (Aes -click), el MEH i la Librería Luz y Vida, i pretén il·lustrar el món d’Atapuerca i el Museu des del paisatge i la perspectiva Playmobil.

La primera part de l’exposició recrea la vida prehistòrica a la Serra d’Atapuerca. També s’ha dedicat un espai a la zona d’excavació dels Jaciments d’Atapuerca, on hi figuren els arqueòlegs excavant. Finalment, s’ha construït una maqueta del Museu de l’Evolució Humana en la que es poden veure els espais més emblemàtics del Museu. En total, l’exposició compta amb més de 600 figures provinents de diverses col·leccions privades.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.