Publicació a l’ISSUU de les Actes de les XI Jornades d’Arqueologia de les Comarques Gironines

Des de divendres, ja podeu consultar a l’ISSUU les Actes de les XI Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona que van tenir lloc el 15 i 16 de juny a Girona.

El llibre, editat pel Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona, el Departament d’Història de l’Art de la Universitat de Girona, l’Institut Català de Recerca en Patrimoni, l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona, és un recull dels resultats de les XI Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona, que varen tenir lloc el 15 i 16 de juny d’enguany. Les actes responen a diversos articles que tracten nombrosos jaciments i intervencions arqueològiques de diferents períodes històriques que han tingut lloc a les comarques gironines.

| Vegeu publicació Part I |   | Vegeu Publicació Part II |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.