Curs “Researching non-industrial farming: a multidisciplinary approach” a Santo Adriano (Astúries)

Del 27 d’agost, al 3 de setembre tindrà lloc, a Santo Adriano (Astúries), el curs “Researching non-industrial farming: a multidisciplinary approach”, que s’inclou dins del programa “Tecnologies per a la conservació i la valoració del patrimoni cultural”.

L’objectiu del curs és aproximar a joves investigadors d’arreu d’Europa, formar-los en l’estudi social dels establiments rurals no industrials i en les diverses disciplines relacionades (com l’arqueobotànica, l’arqueozologia, l’etnografia o l’arqueologia). A més a més, es tractaran temes com els mètodes de recerca utilitzats, l’agricultura preindustrial o els paisatges culturals.

Les sessions seran impartdes per Leonor Peña Chocarro (EEHAR-CSIC), Marta Moreno García (CCHS-CSIC), Almudena Orejas Saco del Valle (CCHS-CSIC), Eneko Iriarte Avilés (UBU), Lydia Zapata (UPV-EHU), Hugo Oliveira (Linköpings Universitet), Karol Daugstad (Norwegian University of Science and Technology) i Arturo Morales Muñiz (UAM).

| Per a més informació us podeu adreçar a anadelia.rodriguez@cchs.csic.es o cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.