Publicació de l’article “We will be known by the tracks we leave behind: Exotic lithic raw materials, mobility and social networking among the Côa Valley foragers (Portugal) ” a la Revista Journal of Anthropological Archaeology

L’investigador del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Universitat de Barcelona (SERP) X. Mangado ha participat conjuntament amb els investigadors del Parque Arqueologico do Vale do Côa de Portugal, T. Aubry, L. Luís i H. Matías en el treball  We will be known by the tracks we leave behind: Exotic lithic raw materials, mobility and social networking among the Côa Valley foragers (Portugal) publicat a la revista Journal of Anthropological Archaeology d’enguany.

| Descarregueu l’article en PDF |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.