Publicació de l’article “A Paleoneurohistological Study of 3,000-Years-Old Mummified Brain Tissue from the Mediterranean Bronce Age” a la Revista Pathobiology

J. M. Fullola, M.A. Petit i M. Calvo, tots tres membres del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP) son coautors de l’article “A Paleoneurohistological Study of 3,000-Years-Old Mummified Brain Tissue from the Mediterranean Bronce Age”, publicat  a la Revista Pathobiology el passat mes de juny, i que tracta  la descoberta i estudi de teixit intracranial en dos individus, el número 1 i 41 del jaciment prehistòric de la Cova des Pas (Ferreries, Menorca).

Es tracta d’una publicació fruit de la col·laboració amb el Departament de Patologia de l’Hospital Clínic, l’Institut August Pi i Sunyer de la Universita de Barcelona, el Centre de Patologia Forense de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, la Unitat d’Antropologia Biològica de la Universitat Autònoma de Barcelona, el servei COT de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona i l’Àrea de Prehistòria de la Universitat de les Illes Balears.

| Descarregueu l’article en PDF |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s