Presentació del llibre “Rituals i simbolismes de la prehistòria a l’actualitat. Actes de la XL Jornada de treball. Artesa de Segre 2010” a Artesa de Segre

Durant la campanya d’excavacions d’enguany a la Cova del Parco (Alòs de Balaguer, La Noguera) va tenir lloc la presentació del llibre “Rituals i simbolismes de la prehistòria a l’actualitat. Actes de la XL Jornada de treball. Artesa de Segre 2010”. El llibre ret homenatge a Rafael Gomà i Fontanent, descobridor de la Cova del Parco ara fa 25 anys. Les actes també inclou el treball “Els objectes d’ornament de la Cova del Parco (Alòs de Balaguer, La Noguera)” a càrrec dels investigadors del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Universitat de Barcelona X. Mangado, M.A. Petit, J.M. Tejero, J.M. Fullola i R. Bartrolí.

L’acte tingués lloc a Artesa de Segre i va comptar, entre altres, amb la intervenció de la investigadora del SERP M.A. Petit, autora del pròleg.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.