Presentació del llibre “Rituals i simbolismes de la prehistòria a l’actualitat. Actes de la XL Jornada de treball. Artesa de Segre 2010” a Artesa de Segre

Durant la campanya d’excavacions d’enguany a la Cova del Parco (Alòs de Balaguer, La Noguera) va tenir lloc la presentació del llibre “Rituals i simbolismes de la prehistòria a l’actualitat. Actes de la XL Jornada de treball. Artesa de Segre 2010”. El llibre ret homenatge a Rafael Gomà i Fontanent, descobridor de la Cova del Parco ara fa 25 anys. Les actes també inclou el treball “Els objectes d’ornament de la Cova del Parco (Alòs de Balaguer, La Noguera)” a càrrec dels investigadors del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Universitat de Barcelona X. Mangado, M.A. Petit, J.M. Tejero, J.M. Fullola i R. Bartrolí.

L’acte tingués lloc a Artesa de Segre i va comptar, entre altres, amb la intervenció de la investigadora del SERP M.A. Petit, autora del pròleg.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.