XIV Congressvs Internationalis Epigraphiae Graecae et latinae a Berlín

Del 27 al 31 d’agost tindrà lloc el XIV Congressvs Internationalis Epigraphiae Graecae et latinae a Berlín on hi participaran, entre altres, els investigadors Isabel Rodà, Diana Gorostidi i Horacio González de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

Les inscripcions antigues no tan sols són un text sinó que també són un monument en contacte directe amb la societat contemporània. L’objectiu del congrés de Berlín és establir un diàleg entre l’epigrafia i les disciplines afins, com la història antiga, la filosofia, l’arqueologia o la lingüística.

El congrés s’estructura en quatre sessions al matí on es tractaran, entre altres temes, la trobada entre diverses tradicions epigràfiques, els usos epigràfics en zones urbanes i zones rurals, així com aspectes de l’oci públic. Cadascun d’aquests temes serà desenvolupat i concretat en les sessions de tarda. Juntament amb aquests temes el congrés inclourà explicacions sobre l’estat de la investigació en els diversos camps, presentació de noves troballes, així com una secció dedicada a la història dels estudis epigràfics. La presentació de pòsters durant el congrés obre la possibilitat a intervencions sobre gran varietat de temes.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.