Les darreres hores de Pompeia i Herculà al Museu d’Arqueologia de Catalunya

Fins al 9 de setembre de 2012, el Museu Monogràfic del MAC Empúries, ens permetrà reviure una experiència única a través de les noves tecnologies: la mateixa que van viure els habitants de Pompeia i Herculà.

El 24 d’agost del 79 dC. el Vesuvi s’està despertant, però ningú recorda la darrera gran erupció. Per als habitants de la zona el Vesuvi és només “la muntanya”. Què van viure els habitants d’aquelles ciutats quan la fúria del volcà els va caure a sobre? Plini el Jove ho va explicar i, ara, ho podeu reviure al MAC Empúries gràcies a reconstruccions, efectes multisensorials, interfícies virtuals, hologrames, interactius i una projecció 3D única al món amb so tridimensional i efectes especials.

El Museo Archeologico Virtuale di Ercolano compta amb la tecnologia aplicada als béns culturals més avantguardistes d’Itàlia i us ofereix una exposició única que, amb la darrera tecnologia, us permetrà reconstruir la vida i l’esplendor de les ciutats de Pompeia, Herculà, Baia, Estàbia i Capri.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.