L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) publica The Space of the City in Graeco-Roman Egypt. Image and Reality.

Es tracta d’un recull d’articles, que provenen d’una trobada internacional que va tenir lloc el 30 de setembre i l’1 d’octubre del 2010 a la Universitat Rovira i Virgili (URV), de diversos experts en diferents disciplines que han estudiat ciutats egípcies del període grecoromà des de l’arqueologia, la papirologia, l’egiptologia i la geomorfologia del Nil.

El llibre, editat per Eva Subías (Universitat Rovira i Virgili), Pedro Azara (Universitat Politècnica de Catalunya), Jesús Carruesco (Universitat Rovira i Virgili i Institut Català d’Arqueologia Clàssica), Ignacio Fiz (Universitat Rovira i Virgili i Institut Català d’Arqueologia Clàssica) i Rosa Cuesta (Universitat Rovira i Virgili i Institut Català d’Arqueologia Clàssica), s’inclou dins la col·lecció Documenta.

Els articles inclosos a The Space of the City in Graeco-Roman Egypt. Image and Reality aborden un ampli ventall de temes: la narrativa sobre la ciutat i els ciutadans, els ideals paisatgístics heretats de les concepcions faraòniques, l’activitat econòmica dels assentaments deltaics, les característiques físiques dels assentaments rurals, el patró de les relacions comercials i familiars, els documents i les traces dels moviments del riu.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.