Descobreixen a Tautavel (França) un Homo erectus de fa 450.000 anys

Image (1) TAUTAVEL.jpg for post 7895El passat 6 de juliol de 2012 es va descobrir a la Cova de Tautavel (Pirineus Orientals) una mandíbula d’Homo erectus de fa 450.00 anys. Va poder ser extreta després de dues setmanes de treball.

Les restes, que han rebut la denominació Arago 131, pertanyen a un individu de 30 a 35 anys, tot i que encara és difícil determinar el sexe. Es tracta d’una mandíbula tosca, amb dues peces dentals i diversos alvèols.

Tot i que és estrany documentar restes tan antigues i en un òptim estat de conservació, cal remarcar la seva importància i reconèixer que tal evidència permetrà comprendre millor les fluctuacions de la població prehistòrica.

La investigació s’ha portat a terme des del Centre Europeu d’Investigacions Prehistòriques de Tautavel.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s