El Museu de Moià inaugura l’exposició AIXÍ EREN

Image (1) així-eren.jpg for post 7830El Museu de Moià us convida aquest dissabte 28 de juliol a 2/4 de 6h de la tarda a la inauguracio de l’exposició AIXÍ EREN, realitzada per l’Aina i l’Agnès Amblàs de ICRA (Il·lustració Científica). L’acte és de lliure accés, gratuït i obert a tothom.

Es tracta d’una exposició de pintures i dibuixos que il·lustren des de dinosaures fins als mamífers més moderns: quin aspecte tenien, com vivien, etc. Hi haurà des de pintures a l’oli fins a aquarel·les, tot relacionat amb aquest món prehistòric.

Aquesta exposició temporal es podrà visitar gratuïtament fins a finals de setembre al Museu de Moià durant el seu horari habitual, de dimarts a diumenge de 10 a 2/4 de 2h del matí ide 4 a 7h de la tarda.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.