La Universitat de Barcelona posa en marxa el Museu Virtual sobre el Jaciment d’Oxirrinc

Image (1) Oxirrinc.jpg for post 7394La Universitat de Barcelona (UB) ha posat en funcionament el Museu Virtual sobre la Missió Arqueològica a Oxirrinc amb l’objectiu de donar a conèixer el jaciment i les tasques que des de 1992 hi desenvolupen un equip d’arqueòlegs.

Des de la web del Museu Virtual podem conèixer detalladament la història de la ciutat d’Oxirrinc (actual El-Bahnasa) des dels seus inicis a finals de l’Imperi Nou, quan era un campament de mercenaris nubis, fins a l’actualitat, convertida en un gran jaciment arqueològic situat a uns 190 km al sud de la ciutat del Caire.

El Museu Virtual també permet aproximar-nos als treballs de la Missió Arqueològica Mixta d’Oxirrinc, constituïda el 1992, i a conèixer el jaciment en profunditat (des de l’estructura general de la ciutat, fins a l’evolució del jaciment per períodes), il·lustrat per una completa galeria d’im atges. A més a més el web ens permet realitzar una virtual a les excavacions.

Museu Virtual d’Oxirrinc : http://www.ub.edu/museuvirtual/visita-virtual-oxirrinc/index.php

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.