Atapuerca es pot visitar en 3-D

Image (1) atapuerca.jpg for post 7769S’instal·la a la visita d’Atapuerca un sistema d’audiovisuals en tres dimensions que recreen la vida dels homínids. Sota el nom “La cueva del tiempo” es poden escollir entre quatre vídeos on es poden veure les activitats quotidianes d’espècies com l’Homo antecessor.

El sistema d’audiovisuals, en format V-Must, s’ha instl·lat a la Cueva del compresor, una antiga pedrera subterrània que va servir de subministrament de l’obra del ferrocarril miner que travessava la serra d’Atapuerca. Aquest espai és idoni per reproduir l’ambient d’una cova, amb una alta concentració d’humitat i una temperatura constant de 10 graus.

Els visitants podran recórrer al llarg de l’evolució, ajudats per ulleres especials, pels paisatges de les diferents èpoques que ha viscut la serra i la interacció dels animals que van poblar la zona en cada moment.

Aquesta eina serà favorable a la divulgació de les troballes d’Atapuerca, un complex de jaciments de 12 quilòmetres quadrats amb restes arqueològiques de més d’1,5 mil·lions d’anys i on s’hi concentren el 90% de fòssils humans de més de 300.000 anys documentats a tot el planeta. Això situa el jaciment com a màxim exponent d’història de l’evolució humana.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.