Es confirmen les troballes celtíberes i preromanes al Monte Cantabria (Logroño)

Image (1) Monte-Cantabria.jpg for post 7730Miguel Sáinz, portaveu de l’equip de Govern Municipal de la zona del Monte Cantabria (Logroño), confirma la troballa de noves restes arqueològiques datades de l’època preromana, especialment celtíbera.

Gràcies a les subvencions per part del Consistorio es van poder realitzar els treballs arqueològics a l’est del Monte Cantabria, on prospeccions anteriors ja van confirmar l’existència de jaciment. S’han trobat, principalment, restes ceràmiques d’època celtíbera i preromana. Tot i que no han aparegut restes òssies o eines, no es descarta la idea, ja que els treballs són encara incipients.

De moment, els treballs s’han basat en una primera pentinada del sòl, la neteja i manteniment del recinte fortificat i la digitalització de totes les dades existents relacionades amb el jaciment. La intenció és enviar tota aquesta información actualitzada al Govern de La Rioja per a que es pugui incorporar a l’expedient de BIC, que de moment, està essent avaluat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.