Taller sobre gestió municipal i arqueologia a Catalunya

El proper dia 13 de juliol tindrà lloc Tarragona  un taller sobre el paper de l’Administració municipal en la gestió de l’arqueologia a Catalunya organitzat pel Departament de Cultura i l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya. El taller abordarà temes com l’arqueologia preventiva, les grans àrees urbanes i els serveis tècnics municipals, el paper dels museus, els municipis mitjans i petits i altres administracions i entitats.

El taller, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Antiga Audiència de Tarragona (Centre Cultural de la Plaça del Pallol, s/n) s’estructura en un única sessió, organitzada a l’entorn de quatre taules de debat on es realitzaran aportacions de 10-15 minuts, a més a més a de comptar amb l’aportació de diversos pòsters. Tant les diverses aportacions com les conclusions del taller seran incloses en un publicació digital.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Ajuntament de Tarragona (Plaça de la Font, 1. Telèfon 977 296 100), a la Conselleria de Patrimoni Històric Casa Castellarnau (Museu d’Història) (Carrer Cavallers, 14 telèfon 977 242 220 o a l’adreça electrònica jmenchon@tarragona.cat), al Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya (Carrer Portaferrissa,1 Palau Moja, telèfon 93 316 740) o a l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya (a l’adreça electrònica adac@associacioarqueolegs.cat).

| Per a més informació cliqueu aquí |

| Descarregar programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.